Andrra Destani na befason me këtë deklaratë për Sinanin

10.10.2017 09:12

Andrra është aq e dashuruar e e lidhur me të shoqin, saqë thuajse në çdo vend shihen së bashku. E, ano nuk i kursen fjalët më të bukura e më të ëmbla për ta përshkruar atë dhe dashurinë e tyre.


I biri veç sa e ka forcuar lidhjen e rritur dashurinë. E, me gjithë këtë dashuri e afrimitet, së shpejti mund të marrim edhe ndonjë lajm për shtim të familjes

Në foton e fundit, Andrra i quan dy dashuri Sinanin e të birin.


Source @kosovarja.al


Andrra is so loving and attached to her husband that almost everywhere are seen together. And he does not spare the most beautiful and sweet words to describe it and their love.

The son has just strengthened the growing love relationship. And with all this love of affinity, we can soon get some news for family reunion

In the last photo, Andrra calls Sinan's two sons' love.

Source @ kosovarja.al